Shows Passenger in AFAS Live en Koninklijk Circus een halfjaar uitgesteld

passenger
Shows Passenger in AFAS Live en Koninklijk Circus een halfjaar uitgesteld
Door Cartman91 op 19 juni 2020 - 14:05 De Britse singer-songwriter Passenger zou aanvankelijk in oktober dit jaar naar het Europese vasteland afreizen voor zijn tour. Met deze tour zou hij ook Nederland en België aandoen.

Deze shows in AFAS Live (7 oktober) en Koninklijk Circus (10 oktober) zijn wegens de maatregelen rondom het Coronavirus uitgesteld naar eind maart.

Om exact te zijn op:

24/03 - Koninklijk Circus, Brussel (tickets)
26/03 - AFAS Live, Amsterdam (tickets)

Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Tickets kan je evengoed nog kopen. Een kaartje voor het optreden in Brussel kost je tussen de 32,07 en 37,06 euro en voor een toegangskaartje voor het concert in Amsterdam ben je 44,80 euro kwijt. Een kaartje koop je via bovenstaande links!

Passenger werd beroemd met zijn hit Let her go. In 2018 was hij voor het laatst in Nederland te bewonderen, toen stond hij in een uitverkochte AFAS Live.

Agendainfo_mojo.jpg

VODAFONE KOMT SAMEN MET MOJO MET STREAMINGPLATFORM...Telecomprovider Vodafone en concertpromotor Mojo slaan de handen ineen en...

Chef's Special

OPENLUCHTTHEATER CAPRERA PRESENTEERT ZOMERPROGRAMMA... Het openluchttheater Caprera vult hun zomerprogramma flink aan met onder...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.