De concerten van Passenger in Koninklijk Circus en AFAS Live worden verplaatst naar oktober 2021

review: Passenger - 07/06 - De Oosterpoort Passenger
De concerten van Passenger in Koninklijk Circus en AFAS Live worden verplaatst naar...
Door JenitaPostma op 18 november 2020 - 13:36 De concerten van Passenger die in maart plaats zouden vinden in het Koninklijk Circus en AFAS Live worden opnieuw verplaatst. Het concert van Passenger in het Koninklijk Circus zal nu plaatsvinden op 8 oktober. Dit naar aanleiding van de genomen maatregelen door de Belgische regering. Het optreden in AFAS Live zal verplaatst worden naar 7 oktober, een dag voor het Belgische concert. Ook hier is het coronavirus de boosdoener.
 
Passenger is de artiestennaam van de Britse singer-songwriter Michael David Rosenberg. In 2007 verscheen het debuutalbum Wicked Man's Rest, samen met componist Andrew Phillips. Dit was het enige album van de twee samen, want in 2009 verliet Phillips de band en ging Rosenberg solo verder als Passenger. Mede dankzij Ed Sheeran, waar hij in het voorprogramma stond, veroverde de Britse indie- pop, -rock en folk artiest langzaam de wereld. De single 'Let her go', werd in Nederland de doorbraak voor Passenger.

De tickethouders worden persoonlijk via de mail op de hoogte gehouden. Het concert in België is nog niet helemaal uitverkocht, er zijn nog tickets te koop voor de nieuwe datum. Voor de tickets kan je op de ticketlink klikken. Een kaartje kost je tussen de 32,70 en 37,06 euro. Voor het concert in AFAS Live kan je hier terecht voor een ticket dat 44,80 euro kost.






Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Andrea Bocelli

ANDREA BOCELLI CONCERTEN IN ZIGGO DOME EN...Op 10 & 11 januari 2022 staat Andrea Bocelli in de Ziggo Dome. Dit zijn...

TivoliVredenburg

TIVOLIVREDENBURG HEROPENT EN BEVESTIGT NIEUWE... Na een sluiting van twee weken kondigt TivoliVredenburg 100 nieuwe edities...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.