concert: The War On Drugs in De Oosterpoort op MAANDAG 15 JULI 2024

  • The War On Drugs
    Best Kept Secret 2014 - dag 2
    © Bas van der Vorm
  • The War On Drugs
    Best Kept Secret 2014 - dag 2
    © Bas van der Vorm
MA.
15 JUL
THE WAR ON DRUGS Grote zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2024
Hoofdprogramma The War On Drugs
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets The War On Drugs in De Oosterpoort
Tickets The War On Drugs:
Weet waar je koopt!
ma 15 jul
De Oosterpoort, Groningen
€ 60,60

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Amerikaanse indierockband The War On Drugs is al jarenlang een bekende naam in de muziekwereld. De band is gestaag opgekomen als één van de grootste synthesizer-rijke rock-and-roll bands van deze eeuw en speelt als volwaardige headliner menig festival plat. Het zevental weet moeiteloos de kloof tussen de underground en mainstream, tussen het duistere en het epische, te dichten. De eerste twee albums kregen in eerste instantie slechts in kleine kringen bekendheid. Het was hun derde album, Lost in the Dream, dat in 2014 zorgde voor de doorbraak van de band. Al snel stonden ze wereldwijd op elk groot festival met in 2015 hun eerste headline-set op het Nederlandse Down The Rabbit Hole.Inmiddels zijn we jaren verder en hebben de Amerikanen vele concerten, internationale Top 40 noteringen en een Grammy op hun naam staan. Na shows in de Ziggo Dome, op Pinkpop, Lowlands en Down The Rabbit Hole zijn wij heel blij de synthrockers opnieuw in De Oosterpoort te mogen ontvangen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Oosterpoort in Groningen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Oosterpoort in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The War On Drugs in De Oosterpoort plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van The War On Drugs

Foto The War On Drugs te The War on Drugs - 22/04 - Ziggo Dome Foto The War On Drugs te The War On Drugs - 08/12 - Ziggo Dome Foto The War On Drugs te Lowlands 2018 - Vrijdag Foto The War On Drugs te The War On Drugs - 08/12 - Ziggo Dome Foto The War On Drugs te The War On Drugs - 08/12 - Ziggo Dome Foto The War On Drugs te Best Kept Secret 2014 - dag 2
 
Bekijk alle 54 foto's van The War On Drugs

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan

Leden die hier naar toe willen