concert: Kalandra / Lili Refrain in De Oosterpoort op DONDERDAG 12 SEPTEMBER 2024

  • Lili Refrain
    Heilung
    © Nico Reinders
  • Lili Refrain
    Heilung
    © Nico Reinders
DO.
12 SEP
KALANDRA / LILI REFRAIN Binnenzaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2024
Hoofdprogramma Kalandra Lili Refrain
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Kalandra / Lili Refrain in De Oosterpoort
Tickets Kalandra / Lili Refrain:
Weet waar je koopt!
do 12 sep
De Oosterpoort, Groningen
€ 21,90

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Kalandra is een Noorse band die bekend staat om hun melancholische Noorse folkpop met etherische melodieën en gruizige gitaren. Ze kregen veel aandacht met hun YouTube-cover van Wardruna’s Helvegen. Naast het uitbrengen van eigen singles en het componeren van muziek voor HBO Nordic, brachten ze in 2020 hun debuutalbum uit en maakten ze een soundtrack voor het spel Kingdom Two Crowns: Norse Lands. Aan het einde van 2023, en brachten ze het nieuwe nummer Bardaginn uit, samen met een epische muziekvideo.Special guest: Lili Refrain is een veelzijdige muzikant, componist en performer uit Rome, Italië. Ze creëert een unieke sound door elektrische gitaar, zang, percussie en synthesizers in realtime te overlappen met loopstations, waarbij ze een breed scala aan muzikale invloeden combineert. Van minimalistisch tot folk, blues, metal, opera en psychedelische muziek, zonder gebruik te maken van vooraf opgenomen tracks.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Oosterpoort in Groningen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Oosterpoort in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Kalandra / Lili Refrain in De Oosterpoort plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Lili Refrain

Foto Lili Refrain te Heilung Foto Lili Refrain te Heilung Foto Lili Refrain te Heilung
 
Bekijk alle 3 foto's van Lili Refrain

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals