The War on Drugs in juli naar Oosterpoort

The War On Drugs
The War on Drugs in juli naar Oosterpoort
Door RobZ op 12 februari 2024 - 14:35 Het werd eind december bekend dat The War on Drugs op 14 juli headliner zal zijn van het Cactusfestival in Brugge. Vandaag laat de S[pt Groningen weten de band ook gestrikt te hebben. Op maandag 15 juli geeft the War on Drugs een concert in de Grote Zaal van de Oosterpoort. Dat is best opvallend want in 2022 stond de band nog in de Ziggo Dome en speelden ze ook op Rock Werchter en Down the Rabbit Hole.

The War on Drugs, onder leiding van songwriter/gitarist Adam Granduciel, staat garant voor wijdse, songs met ruimte voor rust en krachtige gitaarsolo’s. Met hits als 'Red Eyes', 'Thinking of a Place', 'Under The Pressure' en 'I Don’t Live Here Anymore' heeft de band een tijdloze status bereikt.

De kaartverkoop voor het concert in de Oosterpoort start op vrijdag 16 februari om 10:00 uur. Via deze link koop je tickets voor The War on Drugs in de Oosterpoort. De ticketprijs is 59,60 euro. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in.Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets The War On Drugs in De Oosterpoort
Tickets The War On Drugs
ma 15 jul
De Oosterpoort, Groningen
€ 59,60
Gavin DeGraw

GAVIN DEGRAW NAAR AMSTERDAM EN BRUSSEL MET ZIJN...Op donderdag 24 oktober komt Gavin DeGraw naar Koninklijk Circus in Brussel...

Melkweg nieuwe logo

DOGSTAR (MET KEANU REEVES) NAAR ANTWERPEN EN AMSTERDAM Na meer dan twintig jaar afwezigheid is Dogstar klaar voor een comeback,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.