The War On Drugs met nieuw album langs Ziggo Dome en Sportpaleis

The War On Drugs
The War On Drugs met nieuw album langs Ziggo Dome en Sportpaleis
Door RobZ op 19 juli 2021 - 18:05 The War On Drugs kondigt met 'I Don't Live Here Anymore' hun eerste studioalbum in vier jaar aan. De plaat verschijnt op 29 oktober van dit jaar en wordt gevolgd door een live tournee doorheen Noord-Amerika en Europa. Op vrijdag 22 april en zaterdag 23 april sluit de tour met een knaller af in de Ziggo Dome in Amsterdam en het Sportpaleis in Antwerpen.

In de afgelopen 15 jaar heeft The War On Drugs als geen ander de kloof tussen underground en mainstream rock weten te overbruggen. I Don't Live Here Anymore zal hierop voortborduren: een ongewoon rockalbum over veerkracht in tijden van wanhoop. The War On Drugs heeft de afgelopen jaren veel gespeeld in Nederland en België. In 2018 stond de band ook al in het Sportpaleis en de Ziggo Dome. Hier waren we aanwezig voor een (foto)verslag. Datzelfde jaar werd ook Lowlands en Pukkelpop aangedaan.

Op de komende tournee speelt The War On Drugs op vrijdag 22 april in de Ziggo Dome te Amsterdam en een dag later, zaterdag 23 april dus, in het Sportpaleis te Antwerpen. Tickets voor beide concerten gaan op vrijdag 23 juli om 10:00 uur in de voorverkoop. Tickets voor The War On Drugs in de Ziggo Dome koop je hier. Als je liever naar het Sportpaleis in Antwerpen gaan, dan kan je hier tickets kopen. Kaarten gaan over de digitale toonbank met een vanaf-prijs van iets meer dan 40 euro per stuk.

Wil je een email ontvangen als de voorverkoop van deze The War On Drugs concerten van start gaat? Dat kunnen we regelen! Hier stel je een ticketreminder in voor The War On Drugs in Ziggo Dome en hier voor het concert in het Sportpaleis.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets The War On Drugs in Ziggo Dome
Tickets The War On Drugs
KIES TICKET
vr 22 apr
The War On Drugs - I Don't Live Here Anymore
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 42,66 - 52,74
za 23 apr
The War On Drugs
Sportpaleis, Antwerpen
€ 40,76 - 63,16
Celine Cairo

CELINE CAIRO MET NIEUW ALBUM OP TOUR Celine Cairo heeft een nieuw album: 'Overflow'. De muziek is opgenomen in...

Queen's Pleasure

NAJAARSTOUR VOOR QUEEN'S PLEASURE LANGS ZES... Queen’s Pleasure is een brutale, semi-psychedelische, 4 piece garagerockband...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.