concert: Mell VF in TivoliVredenburg op ZONDAG 13 OKTOBER 2024

ZO.
13 OKT
MELL VF Pandora, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Mell VF
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Mell VF in TivoliVredenburg
Tickets Mell VF:
Weet waar je koopt!
zo 13 okt
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 28,85

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Volendamse soul- en r&b-band Mell VF (voorheen Mell & Vintage Future) heeft niet te klagen over aandacht: op vrijdagen spelen ze geregeld live in de veelbekeken talkshow Vandaag Inside en hun nummers belandden in de Hollywoodfilm The In Between en de Nederlandse film Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn. Boegbeeld van Mell VF is zangeres/gitariste Mell Jonk, die met haar rijke, soulvolle stem elk genre aankan, zoals ze onlangs nog bewees in Beste Zangers. In 2024 verschijnt alweer het vierde album van dit veelzijdige trio. Maak je klaar voor een avond echte muziek van echte muzikanten!

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op vrijdag 09 februari 2024 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Mell VF in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws