Kees Tol viert verjaardag in Afas Live met 'Feessie van Keessie'

review: Jan Smit - 22/10 - Ahoy Jan Smit
Kees Tol viert verjaardag in Afas Live met 'Feessie van Keessie'
Door noasgallery op 12 februari 2024 - 10:53 Op vrijdag 8 november organiseert Kees Tol het grootste & gezelligste (huis)feestje van Nederland. Samen met muzikale vrienden, bekende artiesten en verrassende gasten zorgt Kees voor een gezellig feest in AFAS LIVE Amsterdam.

Kees Tol kennen we allemaal als de presentator van VT Wonen: Weer verliefd op je huis, Casino Royaal, Talenten zonder Centen, en diverse andere programma’s bij SBS6. En voor AVROTROS samen met zijn muzikale vrienden Jan Smit de Zomer Voorbij en Nick, Simon en Kees The Dream, De 3 Sterren Camping en Strandgasten, waarbij zij diverse muzikale gasten ontvingen.

Tijdens de afscheidsconcerten van Nick en Simon afgelopen jaar ontstond het idee backstage om Kees zijn verjaardag nu eens echt goed aan te pakken, en een feestelijke en muzikale avond te organiseren. Iedere vijf jaar viert Kees zijn verjaardag voor vrienden en familie, groot en voor iedereen. Zo ontstond Feessie van Keessie, voor iedereen die iets te vieren heeft en een gezellige avond wil hebben.

Er zullen diverse ariesten komen zoals Jan Smit, Mell VF en ABBA Fever. Het gehele feest word ook begeleid door een band onderleiding van Marcel Fisser. Welke artiesten er nog meer komen word later bekend gemaakt.

Ticket prijs is vanaf €52,50. Ticket verkoop is al gestart, nog geen ticket gescoord? Haal hier een ticketDit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Feessie van Keessie in AFAS Live
Tickets Feessie van Keessie
vr 08 nov
AFAS Live, Amsterdam
€ 52,50
Melkweg nieuwe logo

DOGSTAR (MET KEANU REEVES) NAAR ANTWERPEN EN AMSTERDAMNa meer dan twintig jaar afwezigheid is Dogstar klaar voor een comeback,...

acdcnews.gif5

AC/DC NA 8 JAAR WEER TERUG OP EUROPESE BODEM MET... AC/DC , de legendarische rockband met miljoenen verkochte albums op hun...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.