concert: Rolf Sanchez in De Oosterpoort op WOENSDAG 04 DECEMBER 2024

  • Rolf Sanchez
    Rolf Sanchez - Larger Than Live - 23/07 - Ziggo Dome
    © Irwan Notosoetarso
  • Rolf Sanchez
    Rolf Sanchez - Larger Than Live - 23/07 - Ziggo Dome
    © Irwan Notosoetarso
WO.
04 DEC
ROLF SANCHEZ Grote zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2024
Hoofdprogramma Rolf Sanchez

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 15 december 2023 in onze agenda, maar werd verplaatst naar woensdag 04 december 2024.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Rolf Sanchez in De Oosterpoort
Tickets Rolf Sanchez
Weet waar je koopt!
KIES TICKET
wo 04 dec
Rolf Sanchez
De Oosterpoort, Groningen
€ 30,10
wo 04 dec
Rolf Sanchez
De Oosterpoort, Groningen
€ 30,70

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De muziek van Rolf Sanchez is als drie minuten zomervakantie. Met zijn pakkende Latin muziek verkoopt hij niet alleen shows in Nederland uit maar ook vele in Midden-en Latijns-Amerika. Rolf Sanchez is op dit moment het grootste en meest succesvolle exportproduct van Nederland op het gebied van Latin muziek. Tijdens zijn deelname aan ‘De Beste Zangers van Nederland’ maakte Rolf indruk met zijn Spaanse uitvoeringen van bekende Engelse of Nederlandstalige nummers.

Ook 2022 was een succesvol jaar, misschien wel de beste tot nu toe. Te beginnen met de swingende single ‘Mañana’ in samenwerking met Bilal Wahib en zijn theatertour ‘Mi Aventura’, waarin Rolf een passievol geluid in theaters door het hele land bracht. Live blaast Rolf Sanchez zijn publiek omver met zijn hoogwaardige vocale kunsten en slaagt erin om iedereen te laten dansen als een echte latino.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Oosterpoort in Groningen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Oosterpoort in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Rolf Sanchez in De Oosterpoort plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Rolf Sanchez

Foto Rolf Sanchez te Strandfestival ZAND 2022 Foto Rolf Sanchez te Strandfestival ZAND 2022 Foto Rolf Sanchez te Rolf Sanchez - Larger Than Live - 23/07 - Ziggo Dome Foto Rolf Sanchez te Rolf Sanchez - 18/11 - Hedon Foto Rolf Sanchez te Pal Mundo Outdoor 2022 Foto Rolf Sanchez te Rolf Sanchez - Larger Than Live - 23/07 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 48 foto's van Rolf Sanchez

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws