Uitverkochte shows van Rolf Sanchez in Afas Live afgelast vanwege blessure

Rolf Sanchez
Uitverkochte shows van Rolf Sanchez in Afas Live afgelast vanwege blessure
Door RobZ op 22 september 2022 - 11:23 De twee uitverkochte concerten van Rolf Sanchez in de Afas Live op 7 en 8 oktober gaan niet door. De zanger kampt met een hardnekkige blessure. De concerten worden niet verplaatst, maar definitief afgelast. Alle ticketkopers krijgen hun geld terug.

Rolf: “Met pijn in het hart moet ik laten weten dat de Una Noche concerten niet doorgaan. Tijdens de optredens met The Streamers dit weekend bleek dat ik nog niet goed genoeg van mijn blessure ben hersteld om langdurig te kunnen knallen en zeker niet twee dagen achter elkaar. Daarom is mij door de dokters afgeraden om de concerten in oktober door te laten gaan. En na alle coronaverplaatsingen kunnen we niet meer blijven doorschuiven.

Ik ga nu vol aan mijn herstel werken en dan gaan we, zo snel mogelijk, groter uitpakken dan dat we nu van plan waren. Ik wil iedereen bedanken voor de support en de liefde en het geduld. We gaan het dubbel en dwars inhalen maar tegen deze overmacht kunnen we helaas niets doen. Heel veel liefde!”


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefRoger Waters Landgraaf 2008

AFSCHEIDSTOUR ROGER WATERS OOK NAAR DE ZIGGO DOMEEerder deze week werd bekend dat Roger Waters , medeoprichter en het...

BLØF

BLØF DIT NAJAAR OPNIEUW DE PODIA LANGS Na een prachtige festivalzomer is de ijzersterke Zeeuwse band BLØF dit najaar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.