concert: Thundercat in Melkweg op VRIJDAG 12 APRIL 2024

  • Thundercat
    Transition Festival 2017
    © Tineke Klamer
  • Thundercat
    Transition Festival 2017
    © Tineke Klamer
VR.
12 APR
THUNDERCAT Max, 19:00 uur Melkweg, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Thundercat

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 12 april 2024.
Dat is 15 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Thundercat in Melkweg
DEZE Thundercat TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 12 apr
Melkweg, Amsterdam
€ 34,50

EXTRA INFORMATIE

Thundercat is het soloproject van producer, zanger en virtuoze bassist Stephen Bruner uit Los Angeles. Hij begon zijn carrière als bandlid van de thrashmetal-punkformatie Suicidal Tendencies, maar maakte na het verlaten van de band snel naam met zijn eigen muziek. In 2010 verscheen het album ‘Cosmogramma’, een samenwerking met elektronicaproducer Flying Lotus. Daarna volgden twee soloalbums, een EP op Flying Lotus' label Brainfeeder en samenwerkingen met onder andere Kendrick Lamar op zijn ‘To Pimp a Butterfly’ en Kamasi Washington op ‘The Epic’.

​Zijn derde album ‘Drunk’ kwam uit in 2017 en werd veelgeprezen dankzij de vindingrijke mix van seventies funk, r&b en punk met fusioninvloeden, met bijdragen van klinkende namen als Kendrick Lamar, Pharrell, Michael McDonald, Kenny Loggins, Wiz Khalifa, Kamasi Washington en Flying Lotus. Na eerder uitverkochte show in de Max, keert Thundercat op 12 april terug op ons podium!

Foto's van Thundercat

Foto Thundercat te Transition Festival 2017 Foto Thundercat te Motel Mozaique 2017 - Vrijdag Foto Thundercat te Red Hot Chili Peppers - 10/06 - Goffertpark Foto Thundercat te Transition Festival 2017 Foto Thundercat te North Sea Jazz - dag 1 Foto Thundercat te North Sea Jazz 2016 - Vrijdag
 
Bekijk alle 13 foto's van Thundercat

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden