Thundercat kondigt tweede Amsterdamse show aan

Thundercat
Thundercat kondigt tweede Amsterdamse show aan
Door Semberendsen op 22 december 2023 - 10:52 Op 12 april 2024 zal Thundercat, het soloproject van de bekende producer, zanger en bassist Stephen Bruner, een optreden geven in de Melkweg in Amsterdam. Bruner, ooit lid van de thrashmetal-punkformatie Suicidal Tendencies, heeft zich na zijn vertrek snel onderscheiden met zijn eigen muzikale stijl. Een dag eerder staat Thundercat ook in Paradiso. Dit concert was binnen no-time uitverkocht.

De verkoop van tickets voor het evenement is vandaag 22 december om 11:00 uur begonnen. Een kaartje voor de show kost €34,50.

Thundercat, bekend om zijn virtuositeit op de basgitaar, bracht in 2017 zijn derde album 'Drunk' uit, dat lof oogstte vanwege de inventieve mix van seventies funk, r&b, punk en fusioninvloeden. Het album bevat samenwerkingen met artiesten als Kendrick Lamar, Pharrell, Michael McDonald en Kamasi Washington. Het succes van 'Drunk' en zijn eerdere samenwerkingen hebben Thundercat gevestigd als een veelzijdige en gewaardeerde artiest in de muziekscene.

Fans krijgen de kans om de unieke sound van Thundercat live te ervaren de Melkweg op 12 april 2024. Stel hier een ticketreminder in.

Koop hier kaarten voor Thundercat in de Melkweg.



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Babs

BABS MET HAAR KLEURRIJKE MUZIEKMISSIE GAAT OP...Rapper, producer en songwriter Babs gaat op tournee en neemt haar...

Leah Rye

LEAH RYE KONDIGT NIEUWE VOORJAARSTOUR AAN Na het succes van haar recente clubtour, heeft Leah Rye besloten om haar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.