concert: Within Temptation in Lotto Arena op VRIJDAG 04 OKTOBER 2024

  • Within Temptation
    Within Temptation - 13/11 - Sportpaleis
    © Monica Duffels
  • Within Temptation
    Appelpop 2012
VR.
04 OKT
WITHIN TEMPTATION 20:00 uur Lotto Arena, Antwerpen
2024
Hoofdprogramma Within Temptation
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Within Temptation in Lotto Arena
Tickets Within Temptation:
vr 04 okt
Lotto Arena, Antwerpen
€ 0,70 - 73,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Na de succesvolle co-headline ‘Worlds Collide Tour' met Evanescence, waarmee ze tweemaal in een uitverkocht Paleis 12 stonden, is Within Temptation trots om hun ‘BLEED OUT 2024 TOUR’ aan te kondigen. Op zaterdag 5 oktober 2024 staat Nederland's grootste rockband in de Lotto Arena in Antwerpen.

De band met frontvrouw Sharon den Adel belooft haar fans opnieuw een onvergetelijke liveshow én het langverwachte achtste studioalbum voor te stellen. Zelfs na een carrière van 25 jaar is de nieuwe plaat 'Bleed Out' (release 20 oktober 2023) een gewaagde sprong vooruit voor de band. Van keiharde riffs tot symfonische melodieën die de roots van de band blootleggen, Within Temptation heeft op dit album een pad uitgestippeld dat zowel muzikaal als lyrisch onverschrokken en keihard is. Een sonische reis die episch en onverschrokken openhartig is. Nu meer dan ooit is dit een band die niet bang is om met een vuist in de lucht een standpunt in te nemen over kwesties die zij belangrijk vinden.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Lotto Arena in Antwerpen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Lotto Arena in Antwerpen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Within Temptation in Lotto Arena plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Within Temptation

Foto Within Temptation te M'era Luna 2023 - Zondag Foto Within Temptation te M'era Luna 2019 Foto Within Temptation te Within Temptation - 2/5 - Heineken Music Hall Foto Within Temptation te Appelpop 2012 Foto Within Temptation te Within Temptation - 23/11 - AFAS Live Foto Within Temptation te Appelpop 2008
 
Bekijk alle 293 foto's van Within Temptation

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws