Teddy Swims komende lente naar Antwerpen en Tilburg

Teddy Swims
Teddy Swims komende lente naar Antwerpen en Tilburg
Door KayleeV op 27 november 2023 - 10:22 De uit Atlanta afkomstige zanger Teddy Swims, oorspronkelijk bekend van zijn beklijvende covers op TikTok en Instagram, staat op het punt Nederland te betreden met zijn mix van pop en rock. Na zijn doorbraak met de EP 'Unlearning' in 2020, waarvoor hij erkenning kreeg van platforms als Billboard en Rolling Stone, heeft Teddy nu zijn debuutstudioalbum 'I've Tried Everything But Therapy (Part 1)' uitgebracht. Het album, ontstaan na vier jaar intensief schrijfwerk, belicht Teddy's persoonlijke reis van zelfontdekking en acceptatie.

Met meer dan 500 miljoen wereldwijde streams en samenwerkingen met artiesten als Meghan Trainor en Armin van Buuren, heeft Teddy Swims een interessante muzikale reis doorgemaakt. Het album, dat in delen wordt uitgebracht, biedt luisteraars de kans om zich te verbinden met Teddy's oprechte en emotionele reflecties. Op 29 april staat Teddy Swims in Trix in Antwerpen en op 10 mei zal Teddy Swims live te zien zijn in 013 te Tilburg.

Tickets voor dit concert zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 1 december om 10:00 uur, met een prijzen vanaf € 29,00. Hier kun je je tickets kopen voor het Teddy Swims concert in Trix en hier kun je kaarten kopen voor het concert van Teddy Swims in 013.Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Teddy Swims in Trix
Tickets Teddy Swims
KIES TICKET
ma 29 apr
Teddy Swims
Trix, Antwerpen
€ 29,00
vr 10 mei
Teddy Swims
013, Tilburg
€ 37,80
The Dirty Daddies

THE DIRTY DADDIES KONDIGT 'DECADE OF DIRT TOUR' AAN...De Nederlandse feest-/tributeband The Dirty Daddies heeft zojuist...

depot

NOORDKAAP KONDIGT VOORJAARSCONCERTEN AAN IN HET... Na een reeks succesvolle reünieconcerten in 2022 en 2023, waaronder optredens...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.