concert: Bruce Dickinson - The Mandrake Project in De Oosterpoort op WOENSDAG 29 MEI 2024

WO.
29 MEI
BRUCE DICKINSON - THE MANDRAKE PROJECT Grote zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2024
Hoofdprogramma Bruce Dickinson
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Bruce Dickinson - The Mandrake Project in De Oosterpoort
Tickets Bruce Dickinson - The Mandrake Project:
Weet waar je koopt!
wo 29 mei
De Oosterpoort, Groningen
€ 53,60

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Als één van de grootste en meest onderscheidende zangers in de geschiedenis van heavy metal is Bruce Dickinson het meest bekend als de leadzanger van Iron Maiden waarmee hij sinds 1981 meer dan 100 miljoen albums heeft verkocht. Ook solo heeft hij een aantal succesvolle projecten op zijn naam staan en nadat hij met zijn bestseller autobiografie, die in 2017 uitkwam, de wereld rondtoerde onder de noemer An Evening With Bruce Dickinson, begon het weer te kriebelen. Het duurde echter tot 2021 voordat hij eindelijk de mogelijkheid wat om met producer Roy Z terug de studio in te duiken. Het werd een jarenlang proces dat nu resulteert in Dickinson’s zevende soloalbum; The Mandrake Project dat in het voorjaar van 2024 het levenslicht ziet.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Oosterpoort in Groningen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Oosterpoort in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Bruce Dickinson - The Mandrake Project in De Oosterpoort plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen