Bruce Dickinson kondigt solo-tournee aan met nieuw album 'Mandrake Project'

Iron Maiden
Bruce Dickinson kondigt solo-tournee aan met nieuw album 'Mandrake Project'
Door Semberendsen op 06 november 2023 - 13:24 Bruce Dickinson kondigt een tournee aan in het kader van zijn nieuwe album "The Mandrake Project". Hiermee geeft hij eind mei ook twee Nederlandse concerten. Op 28 mei wordt er een show gegeven in 013, Tilburg en een dag later staat Bruce Dickinson ook in De Oosterpoort, Groningen. De legendarische frontman van Iron Maiden, heeft een uitgebreid cv met verschillende functie-omschrijvingen, waaronder auteur, piloot, omroeper, bierbrouwer, zakenman, sportman, spoken-word performer, scenarioschrijver en soloartiest.

Naast zijn voortdurende betrokkenheid bij Iron Maiden, vond Bruce Dickinson de tijd om zijn autobiografie "What Does This Button Do" te publiceren en te touren met de spoken word voorstelling "An Evening With Bruce Dickinson". De wens om solo muziek te maken schoof hij altijd op de lange baan. Dit veranderde in 2021. Samen met gitarist Roy Z begon hij te werken aan enkele onafgemaakte ideeën, wat uiteindelijk leidde tot zijn zevende studioalbum, "The Mandrake Project," dat gepland staat voor release begin 2024. Tijdens de tournee zal Bruce Dickinson zijn band, bestaande uit gitarist Roy Z, drummer Dave Moreno, bassist Tanya O'Callaghan en toetsenist Mistheria, meenemen.

De kaartverkoop voor de Nederlandse datums begint op 10 november om 11 uur. Tickets voor het evenement zijn geprijsd rond de 50 euro. Stel hier een reminder in voor de kaartverkoop.

Koop hier tickets voor Bruce Dickinson.
28-05-2024 - 013, Tilburg (tickets)
29-05-2024 - De Oosterpoort, Groningen (tickets)

Wil je zeker weten dat je op tijd voor de voorverkoop klaar zit? Stel dan een ticketreminder in voor de concerten in 013 en / of de Oosterpoort.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Bruce Dickinson in 013
Tickets Bruce Dickinson
KIES TICKET
di 28 mei
Bruce Dickinson
013, Tilburg
€ 54,80
wo 29 mei
Bruce Dickinson
De Oosterpoort, Groningen
€ 53,60
Tate McRae

TATE MCRAE KONDIGT TWEE CONCERTEN IN AMSTERDAM EN...Canadese zangeres, songwriter en danseres Tate McRae zal in 2024 op tournee...

ahoy

THE MASKED SINGER MET LIVESHOW NAAR ROTTERDAM AHOY Op zaterdag 11 mei 2024 vindt de allereerste editie van "The Masked Singer...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.