concert: The BellRays in Hedon op VRIJDAG 28 NOVEMBER 2008

VR.
28 NOV
THE BELLRAYS 21:00 uur Hedon, Zwolle
2008
Voorprogramma The Bloody Honkies
Toegang 10,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 28 november 2008.
Dat is 5627 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

In een muzikale wereld die bol staat van de zogenaamde “new-young-next-big-thing” bandjes die toch maar “zo-zo” klinken is het een genot om te weten dat er ook nog gevestigde bands bestaan die klinken zoals The Bellrays; Tijdloos, gepassioneerd en vooral heel erg echt.
Zangeres Lisa Kekaula is een verschijning op zich en beschikt over zo'n beetje de meest explosieve en onvergelijkbare podiumpresentatie aller tijden. Het ene moment gebruikt ze de microfoonstandaard als wapen, om vervolgens kruipend het publiek eens goed in de ogen te kijken en zichzelf daarna datzelfde publiek in te werpen om de boel eens flink op te schudden.

Hard, Sweet & Sticky heet de laatste aanwinst van The Bellrays. Rock & Soul gebracht met een punkattitude en een verfijnde neus voor muzikale elementen vanuit de hele wereld. Altijd met een compleet eigen stempel. Live ronduit een sensatie, of zoals we het zelf zeggen “YEAHHHH!”

Foto's van The Bloody Honkies

Foto The Bloody Honkies te Booch? Festival 2008 Foto The Bloody Honkies te Booch? Festival 2008 Foto The Bloody Honkies te Booch? Festival 2008 Foto The Bloody Honkies te Zwarte Cross 2008 Foto The Bloody Honkies te Geuzenpop 2009 Foto The Bloody Honkies te Geuzenpop 2009
 
Bekijk alle 13 foto's van The Bloody Honkies

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest