concert: Wham! Tribute By Whamania! in Hedon op VRIJDAG 03 MEI 2024

VR.
03 MEI
WHAM! TRIBUTE BY WHAMANIA! Grote zaal, 20:00 uur Hedon, Zwolle
2024
Hoofdprogramma Whamania!
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Wham! Tribute By Whamania! in Hedon
Tickets Wham! Tribute By Whamania!:
Weet waar je koopt!
vr 03 mei
Hedon, Zwolle
€ 25,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De 12-koppige band WHAMANIA! doet de oude tijden van George Michael en Andrew Ridgeley herleven, compleet met blazers en zangeressen Pepsi & Shirlie. Het feest is compleet met de DJ's Alex van Oostrom en Bert van Gullik (40UP). Zij zijn verantwoordelijk voor de pre- en afterparties rondom WHAMANIA! En jij kan de hele avond, samen met je vrienden meezingen en dansen op de lekkerste 70’s, 80's en vroege 90's plaatjes! Let's go dancing and everything will be alright!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Hedon in Zwolle. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Hedon in Zwolle? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Wham! Tribute By Whamania! in Hedon plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws