concert: Ernst Jansz - 75 in Stadsgehoorzaal Vlaardingen op DONDERDAG 16 MEI 2024

DO.
16 MEI
ERNST JANSZ - 75 20:30 uur Stadsgehoorzaal Vlaardingen, Vlaardingen
2024
Hoofdprogramma Ernst Jansz

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Na zijn hippieperiode met CCC Inc. en het succes van het door hem opgerichte Doe Maar ging Ernst Jansz solo. Inmiddels heeft hij vijf Cd’s uitgebracht en evenzoveel boeken geschreven. In zijn muziek blijft hij een verteller van verhalen en schuwt hij ook de protestsong niet. Voor deze voorstelling verzamelde hij niet alleen zijn mooiste liedjes, samen met enkele van zijn Dylan-vertalingen (“Schitterend” schreef de Volkskrant), maar er gaan ook geruchten dat er ter gelegenheid van zijn 75ste verjaardag een nieuw boek en een nieuw album zullen verschijnen. Dus, wie weet…

Een avond met Ernst Jansz is een unieke en ontroerende belevenis, niet in het minst door de fantastische muzikanten die hem begeleiden: Aili Deiwiks op viool, Guus Paat op gitaren en Richard Wallenburg op bas.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Stadsgehoorzaal Vlaardingen in Vlaardingen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Stadsgehoorzaal Vlaardingen in Vlaardingen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ernst Jansz - 75 in Stadsgehoorzaal Vlaardingen plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws