Winnen: 2x2 kaarten voor Plug In met Ernst Jansz (Doe Maar, CCC Inc)

Ernst Jansz
Winnen: 2x2 kaarten voor Plug In met Ernst Jansz (Doe Maar, CCC Inc)
Door sjoertb op 05 september 2019 - 11:39 Op donderdag 19 september vindt Plug In plaats in 013. Op deze avond is Ernst Jansz uitgenodigd om te vertellen over zijn unieke manier van leven, musiceren met CCC Inc, de successen en de gekte rondom Doe Maar, zijn Indische roots en zijn solo carrière.

Plug In wordt in samenwerking met het interview-platform FaceCulture georganiseerd. Bezoekers mogen vrijuit vragen stellen tijdens de avond.

Ernst kijkt ook al uit naar de avond: "Ik verwacht een mooie reis door de tijd waarin bekende en onbekende periodes uit mijn leven worden belicht. Zo zal er, naast de hoogtepunten, ook aandacht zijn voor zaken die doorgaans minder aan bod komen. Daarnaast ben ik ook erg benieuwd naar de vragen van bezoekers.”

Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor Plug In met Ernst Jansz!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Ernst Jansz'.

Deze winactie loopt tot en met 11 september.
Dead Elvis

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR BOWLING FEESTJE VAN...Het Haarlemse poppodium Patronaat geeft samen met Bison Bowling een feestje...

Ty Dolla $ign - woo hah

TY DOLLA $IGN EN YG NAAR 013 Ty Dolla $ign en YG komen naar Europa met hun 'Go Brazy!'-tour en brengen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.