concert: Belle Perez - Diferente in De Maagd op VRIJDAG 12 APRIL 2024

  • Belle Perez
    Belle Perez - 19/10 - Muziekgebouw Eindhoven
    © Emily Parry
  • Belle Perez
    Belle Perez - 19/10 - Muziekgebouw Eindhoven
    © Emily Parry
VR.
12 APR
BELLE PEREZ - DIFERENTE 20:00 uur De Maagd, Bergen op Zoom
2024
Hoofdprogramma Belle Perez

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 12 april 2024.
Dat is 15 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Belle Perez trekt met haar grootste en ‘Beste Zangers’-hits naar de theaters!

Slechts een paar noten of een korte intro gecombineerd met haar unieke stemgeluid, zijn de voorbode voor de bloedmooie Belle Perez om haar publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. In haar nieuwe theatertournee brengt ze niet alleen haar grootste hits (‘El Mundo Bailando’, ‘Que Viva La Vida’, ‘Hello World’), maar krijgen voor het eerst ook enkele liedjes uit haar deelname aan ‘Beste Zangers’ een plekje op de setlijst.

In haar nieuwste theatervoorstelling zorgt Belle voor een explosie aan warmte, met haar hits én voor het eerst ook met nummers waarmee ze deelnam aan ‘Beste Zangers’. Met haar nieuwe, exclusieve Nederlandse theatertournee ‘Diferente’ is Belle klaar om haar trouwe fans en volgers wederom mooie concertavonden te bezorgen.

Foto's van Belle Perez

Foto Belle Perez te Belle Perez - 19/10 - Muziekgebouw Eindhoven Foto Belle Perez te Vrienden van Amstel Live 2008 Foto Belle Perez te Belle Perez - 19/10 - Muziekgebouw Eindhoven Foto Belle Perez te Belle Perez - 19/10 - Muziekgebouw Eindhoven Foto Belle Perez te Belle Perez - 19/10 - Muziekgebouw Eindhoven Foto Belle Perez te Vrienden van Amstel Live 2008
 
Bekijk alle 11 foto's van Belle Perez

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws