Restaurant Auberge du Bonheur in Tilburg komt met Sunday Sessions o.a. met O'G3NE en Glennis Grace

O'G3NE news_groot
Restaurant Auberge du Bonheur in Tilburg komt met Sunday Sessions o.a. met O'G3NE en...
Door Cartman91 op 17 juli 2020 - 16:40 Restaurant Auberge du Bonheur in Tilburg had eerder deze maand al de Sunday Sessions in het leven geroepen. Bij de Sunday Sessions kan je genieten van een viergangendiner in combinatie met een live optreden van een bekende artiest.

Deze formule bleek succesvol, want de Sunday Sessions zijn verlengt t/m augustus. Eerder deze maand gaven Jeroen van der Boom en Rolf Sanchez al optredens. Overmorgen (19 juli) staat O'G3NE op het programma. Deze is al uitverkocht. Ditzelfde geldt voor het optreden van Glennis Grace dat voor 26 juli gepland staat. Verder zijn er ook optredens van:

Belle Perez (2 augustus)
Xander de Buisonjé (9 augustus)
wederom O'G3NE (16 augustus)
Tino Martin (23 augustus)
wederom Jeroen van der Boom (30 augustus)

Na het viergangendiner, dat verzorgd wordt door cuisinier Ralph Blaakenburg, kan je in de tuin van het restaurant genieten van een optreden. Er is ruimte voor maximaal 100 personen, volgens de Corona-maatregelen.

Alleen voor de optredens van Belle Perez en Xander de Buisonjé zijn nog enkele kaarten te verkrijgen. De rest is al uitverkocht. Een kaartje kost je 95 euro.

Voor meer informatie neem je een kijkje op de website van restaurant Auberge du Bonheur.vondelparknews.jpg1

VONDELPARK OPENLUCHTTHEATER GAAT (TOCH NOG) OPEN MET...Vondelpark Openluchttheater heeft groen licht gekregen van de Gemeente...

Melkweg nieuwe logo3

HIEP HIEP HOERA! MELKWEG BESTAAT 50 JAAR EN VIERT... Hiep hiep hoera! De Melkweg bestaat vandaag precies 50 jaar en viert dat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.