In the picture: o.a. AMF, Ramblin Roots, Left Of The Dial, New Order, Iris Hond en André Hazes

New Order - AFAS Live news_groot
In the picture: o.a. AMF, Ramblin Roots, Left Of The Dial, New Order, Iris Hond en...
Door Cartman91 op 23 oktober 2019 - 13:04 Het festivalseizoen loopt langzaam ten einde, de concerten gaan wel onverbiddelijk door. Bij deze optredens zijn regelmatig onze fotografen aanwezig om mooie kiekjes te maken. Hierbij dan ons wekelijkse overzicht, met deze week onder meer Amsterdam Music Festival, Ramblin Roots, Left Of The Dial, New Order, Iris Hond, André Hazes, Moon Duo, Belle Perez en Ty Segall and The Freedom Band.


Amsterdam Music Festival (Amsterdam)

Armin van Buuren (foto: Irwan Notosoetarso)


In een volgepakte Johan Cruijff Arena vond afgelopen zaterdag (19 oktober) tijdens ADE het Amsterdam Music Festival (kortweg AMF) plaats, met op het programma onder meer David Guetta, Don Diablo, Dimitri Vegas & Like Mike, Tiësto en Armin van Buuren. Kijk hier voor het volledige fotoverslag van Amsterdam Music Festival.


Ramblin Roots (Utrecht)

Sway Wild (foto: René Obdeijn)


Ramblin Roots in Utrecht wordt gezien als het americana en roots walhalla in Nederland. Tijdens dit indoorfestival, dat op 19 oktober in TivoliVredenburg plaatsvond stonden o.a. Frazey Ford, North Mississippi Allstars, Nathan Bell, Grayson Capps en Sway Wild op het programma. Voor het volledige verslag van het Ramblin Roots festival neem je hier een kijkje.


Left Of The Dial (Rotterdam)

Do Nothing (foto: Parcifal Werkman)


Showcase festival Left Of The Dial biedt ruim 40 bands een podium, verspreidt door het centrum van Rotterdam. Op 18 en 19 oktober waren onder meer Rats On Rafts, The Mystery Lights, Life, The Pier en Do Nothing van de partij. Bekijk ook het complete verslag van het festival.


Iris Hond (Paard)

Iris Hond (foto: Rinse Fokkema)


Op 18 oktober speelde Iris Hond in een uitverkochte Paard te Den Haag muziek van Einaudi. Bekijk hier het volledige fotoverslag van het concert van Iris Hond in Paard.


André Hazes (Ahoy)

André Hazes (foto: Charles Batenburg)


Het is al een aardig jaarlijkse traditie geworden: André Hazes die in Ahoy staat. Zo ook op 18 oktober, waar André wederom in een uitverkochte zaal stond. Neem ook eens een kijkje bij het volledige verslag van het optreden in Ahoy.


New Order (AFAS Live)

New Order (foto: Susana Martins)


Tijdens ADE (Amsterdam Dance Event) trad new wave pionier New Order op 17 oktober op in een uitverkochte AFAS Live. Zie ook het volledige fotoverslag van de show in AFAS Live.


Moon Duo (Paradiso)

Moon Duo (foto: Susana Martins)


De psychedelische rockband Moon Duo uit het Amerikaanse San Francisco was twee jaar geleden voor het laatst in Nederland te bewonderen. Afgelopen zondag (20 oktober) gaf de band een show in Paradiso. Voor wie er niet bij was is hier een fotoverslag te bewonderen.


Belle Perez (Muziekgebouw Eindhoven)

Belle Perez (foto: Emily Parry)


De in België geboren Spaanse zangeres Belle Perez tourt momenteel door Nederland. Op 19 oktober was de beurt aan het Muziekgebouw in Eindhoven. Een fotoverslag vind je hier.


Ty Segall and The Freedom Band

Ty Sagall and The Freedom Band (foto: Tineke Klamer)


Ty Sagall en zijn Freedom Band stonden twee avonden achter elkaar in Patronaat, zowel op 17 als 18 oktober stond Haarlem op zijn kop. Zie ook het fotoverslag van de eerste show van Ty Sagall en zijn band in Patronaat.

Afgelopen week waren we verder nog bij concerten van Greyson Chance in Paradiso, Celtic Woman in RAI Theater en The Sisters of Mercy in TivoliVredenburg.

Hier vind je al onze concertverslagen. Voor meer festivalverslagen ga je naar deze pagina.Little Dragon news

INDIEBAND LITTLE DRAGON MET NIEUWE TOUR NAAR MELKWEG...De Zweedse indie-formatie Little Dragon heeft gisteren (22 oktober) de...

Kensington news

KENSINGTON MET HUISKAMERCONCERT IN NEDERLAND LIVE TE... Op vrijdag 15 november brengt Kensington het nieuwe album Time uit. Om...

REACTIES

geen avatar
do 24 okt 2019 11:09

eatsleeprave.. Ik zie voorlopig nog geen goede concerten helaas....En wat was de zanger van New Order uit de toon zeg. Niet normaal zeg!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.