concert: The Kik - Bal populaire in TAQA Theater De Vest op VRIJDAG 10 MEI 2024

  • The Kik
    Geuzenpop 2012
  • The Kik
    Torenpop 2012
    © Gertjan van der Loo
VR.
10 MEI
THE KIK - BAL POPULAIRE 20:15 uur TAQA Theater De Vest, Alkmaar
2024
Hoofdprogramma The Kik
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets The Kik - Bal populaire in TAQA Theater De Vest
Tickets The Kik - Bal populaire:
Weet waar je koopt!
vr 10 mei
TAQA Theater De Vest, Alkmaar

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Levensliederen, smartlappen en tranentrekkers: het was een kwestie van tijd voordat The Kik, onder aanvoering van Dave von Raven, zich eraan zou wagen. In de periode waarin alle goede sfeer voorgoed verdwenen leek, bouwde Dave een eigen kroegje in zijn huis. Belgische biertjes bij gedimd licht, Decap dansorgel, een gezonde dosis weemoed en torenhoge stapels platen van Johnny Hoes, Eddy Wally, Corry Konings en Johnny Jordaan. Dit vormde de inspiratie voor het schrijven van een album vol levensliederen. Liedjes waarin gezelligheid en ambiance de boventoon voeren, ruimte is voor nostalgie en romantiek en waar melancholie steeds op de loer ligt.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TAQA Theater De Vest in Alkmaar. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TAQA Theater De Vest in Alkmaar? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Kik - Bal populaire in TAQA Theater De Vest plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van The Kik

Foto The Kik te Oud en Nieuw Festival - 01/12 - Effenaar Foto The Kik te The Kik met orkest speelt Boudewijn de groot - 23/11 - Ahoy Foto The Kik te Culinesse 2022 Foto The Kik te Appelpop 2013 Foto The Kik te Torenpop 2012 Foto The Kik te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag
 
Bekijk alle 156 foto's van The Kik

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws