concert: Legendary Albums Live - Nirvana's MTV Unplugged In New York in De Meenthe op VRIJDAG 03 MEI 2024

VR.
03 MEI
LEGENDARY ALBUMS LIVE - NIRVANA'S MTV UNPLUGGED IN NEW YORK 20:00 uur De Meenthe, Steenwijk
2024
Hoofdprogramma Legendary Albums Live
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Legendary Albums Live - Nirvana's MTV Unplugged In New York in De Meenthe
Tickets Legendary Albums Live - Nirvana's MTV Unplugged In New York:
Weet waar je koopt!
vr 03 mei
De Meenthe, Steenwijk

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Op 18 november 1993 betrad Nirvana het podium van Sony Music Studios in New York City, waar ze een set speelden die de muziekgeschiedenis in zou gaan.

De stem van frontman Kurt Cobain was in topvorm en zijn optreden was gevuld met een gevoel van kwetsbaarheid en pijn dat altijd al het kenmerk van zijn songwriting was. Helaas zou dit Unplugged optreden van een van Nirvana's laatste zijn. Slechts vijf maanden later werd Cobain dood aangetroffen in zijn huis.

Legendary Albums Live presenteert de LA-Live band, aangevoerd door zanger-gitarist Jan de Witte (voorheen 3JS, sinds 2019 verder als Blanko) en onder regie van Aike Dirkzwager, een indringende remake van deze een van de meest iconische en geliefde optredens uit de rockgeschiedenis. Een avond Nirvana inclusief de ‘Nevermind’ en ‘In Utero’ hits waaronder ‘Smells Like Teen Spirit’.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Meenthe in Steenwijk. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Meenthe in Steenwijk? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Legendary Albums Live - Nirvana's MTV Unplugged In New York in De Meenthe plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]