event: Scapino Ballet Rotterdam - Extraordinary Tales in Stadsschouwburg Groningen op ZONDAG 26 MEI 2024

  • Scapino Ballet Rotterdam
    Lowlands 2019 - Zondag
    © Irwan Notosoetarso
  • Scapino Ballet Rotterdam
    Lowlands 2019 - Zondag
    © Irwan Notosoetarso
ZO.
26 MEI
SCAPINO BALLET ROTTERDAM - EXTRAORDINARY TALES 20:15 uur Stadsschouwburg Groningen, Groningen
2024
Hoofdprogramma Scapino Ballet Rotterdam
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Scapino Ballet Rotterdam - Extraordinary Tales in Stadsschouwburg Groningen
Tickets Scapino Ballet Rotterdam - Extraordinary Tales:
Weet waar je koopt!
zo 26 mei
Stadsschouwburg Groningen, Groningen
€ 7,50 - 29,50

EXTRA INFORMATIE

Scapino Ballet Rotterdam komt naar Groningen met Origin. Choreograaf en artistiek leider Ed Wubbe haalde hiervoor twee bijzondere choreografen naar Nederland. Zij make van Origin een opwindende voorstelling, met invloeden uit Chinese, Israëlische en moderne dans. Gong Xingxing en Lior TavoriIn Nederland zijn de jonge makers Gong Xingxing en Lior Tavori nog onbekend, maar dat gaat snel veranderen. Gong Xingxing maakt een nieuw dansstuk dat het uiterste van de dansers vraagt, vanwege de combinatie van fysieke controle, techniek en sierlijke ontspanning. Door de voelbare emotionele lading weet zij de aandacht van de kijker stevig vast te houden. Xingxing behoort tot een nieuwe generatie choreografen die in China op succesvolle wijze moderne dans naar een groter publiek brengt. Dat geldt ook voor de Israëlische choreograaf Lior Tavori die, behalve voor zijn eigen gezelschap, veel stukken maakt voor Chinese dansgezelschappen. Door de combinatie van volksdans en moderne dans spat het dansplezier van zijn nieuwe choreografie af.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Stadsschouwburg Groningen in Groningen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Stadsschouwburg Groningen in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Scapino Ballet Rotterdam - Extraordinary Tales in Stadsschouwburg Groningen plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Scapino Ballet Rotterdam

Foto Scapino Ballet Rotterdam te Lowlands 2019 - Zondag Foto Scapino Ballet Rotterdam te Lowlands 2017 - Zondag Foto Scapino Ballet Rotterdam te Lowlands 2019 - Zondag Foto Scapino Ballet Rotterdam te Lowlands 2017 - Zondag Foto Scapino Ballet Rotterdam te Lowlands 2019 - Zondag Foto Scapino Ballet Rotterdam te Lowlands 2017 - Zondag
 
Bekijk alle 23 foto's van Scapino Ballet Rotterdam

Gerelateerde concerten