concert: Scapino Ballet Rotterdam in Stadsschouwburg Groningen op DINSDAG 11 FEBRUARI 2025

  • Scapino Ballet Rotterdam
    Lowlands 2019 - Zondag
    © Irwan Notosoetarso
  • Scapino Ballet Rotterdam
    Lowlands 2019 - Zondag
    © Irwan Notosoetarso
DI.
11 FEB
SCAPINO BALLET ROTTERDAM 20:15 uur Stadsschouwburg Groningen, Groningen
2025
Hoofdprogramma Scapino Ballet Rotterdam
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Scapino Ballet Rotterdam in Stadsschouwburg Groningen
Tickets Scapino Ballet Rotterdam:
Weet waar je koopt!
di 11 feb
Stadsschouwburg Groningen, Groningen
€ 7,50 - 32,50

EXTRA INFORMATIE

Scapino Ballet Rotterdam herneemt het succesvolle Cathedral, an evening with Arvo Pärt van de veelgeprezen Spaanse dans- en theatermaker Marcos Morau. Marco MorauMet zijn combinatie van kunstdisciplines, verbluffende vormgeving en inventieve bewegingstaal is Morau een van de meest vooraanstaande danskunstenaars in de Europese theaterwereld.Digitale techniekenCathedral neemt je mee naar een wereld die wordt beheerst door digitale technieken, waarin we steeds meer het contact met elkaar verliezen. Met de mystieke muziek van Arvo Pärt als hartslag gaan Morau en de dansers op zoek naar wat ons menselijk maakt en wat onze relatie is met de natuur.Metershoge meteoorMorau en zijn team van Spaanse kunstenaars creëren een retro-futuristisch toneelbeeld met levensgrote videoprojecties. In deze vervreemdende wereld biedt de muziek van Pärt een oase van rust. Belangrijk onderdeel in de vormgeving zijn de theatrale en op de hedendaagse mode geïnspireerde kostuums. De ontmoeting met een metershoge meteoor op het toneel vormt het raadselachtige begin van deze bijzondere dansvoorstelling.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Stadsschouwburg Groningen in Groningen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Stadsschouwburg Groningen in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Scapino Ballet Rotterdam in Stadsschouwburg Groningen plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Scapino Ballet Rotterdam

Foto Scapino Ballet Rotterdam te Lowlands 2013 - dag 3 Foto Scapino Ballet Rotterdam te Lowlands 2019 - Zondag Foto Scapino Ballet Rotterdam te Lowlands 2017 - Zondag Foto Scapino Ballet Rotterdam te Lowlands 2019 - Zondag Foto Scapino Ballet Rotterdam te Lowlands 2017 - Zondag Foto Scapino Ballet Rotterdam te Lowlands 2019 - Zondag
 
Bekijk alle 23 foto's van Scapino Ballet Rotterdam

Gerelateerde concerten