concert: Remme in Simplon op VRIJDAG 03 NOVEMBER 2023

  • Remme
    Remme - 07/04 - Paradiso
    © Iris Neline Kuit
  • Remme
    Remme - 03/04 - Effenaar
    © Nonja de Roo
VR.
03 NOV
REMME Grote Zaal, 20:00 uur Simplon, Groningen
2023
Hoofdprogramma Remme

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 03 november 2023.
Dat is 171 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Remme in Simplon
DEZE Remme TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 03 nov
Simplon, Groningen
€ 14,50

EXTRA INFORMATIE

Het uitzonderlijke talent van remme (23) als zanger, songwriter en multi-instrumentalist is onmiskenbaar. Geïnspireerd door Fleetwood Mac, Jeff Buckley en Frank Ocean schrijft hij krachtige en zorgvuldig uitgewerkte popsongs.

remme zijn single ’the moment’ werd een regelrechte hit in Nederland rondom het Europees Kampioenschap voetbal en met zijn nummers ‘get older’, ‘lose touch’ en ’something real’ belandde hij in de radio-charts in o.a. Duitsland, Frankrijk en Tsjechië. Met de release van zijn debuut EP missing home, een show op Pinkpop op zak, een billboard op Times Square en nieuwe muziek op komst wordt hij getipt als een van de meest opwindende nieuwe artiesten. Maar dat is al een understatement: er zit een oude ziel in remme, die momenten uit de dagelijkse chaos filtert en ze transformeert in tijdloze liedjes.

Eerder stond hij al bij ons in een uitverkochte bovenzaal en op 3 november komt hij terug, deze keer naar de grote zaal!

Foto's van Remme

Foto Remme te Remme - 07/04 - Paradiso Foto Remme te Remme - 03/04 - Effenaar Foto Remme te Remme - 07/04 - Paradiso Foto Remme te Remme - 07/04 - Paradiso Foto Remme te Remme - 03/04 - Effenaar Foto Remme te James Morrison - 08/10 - Paradiso
 
Bekijk alle 22 foto's van Remme

Gerelateerd nieuws