Paradiso en TivoliVredenburg voor Remme

Remme news_groot
Paradiso en TivoliVredenburg voor Remme
Door Cartman91 op 12 juli 2021 - 13:55 Singer-songwriter Remme, bekend van zijn hit The Moment gaat komend najaar op tour door Europa. Tijdens deze tour geeft hij optredens op Festivallz in Weert en Dutch Design Week (Eindhoven).

Vervolgens geeft hij ook nog twee concerten, eerst op 21 oktober in Paradiso te Amsterdam, enkele dagen later (24 oktober) is TivoliVredenburg in Utrecht aan de beurt.

Tickets voor deze concerten zijn al in de voorverkoop, een kaartje in Amsterdam kost je 10,50 euro. In Utrecht ben je met 12,55 euro iets duurder uit.

Gedurende het EK zond de NOS het tv-programma Studio Europa uit, de EK-variant van Studio Voetbal dat de EK-wedstrijden van de dag omlijst. Tijdens dit programma wordt een samenvatting van de hoogtepunten van de dag begeleidt door het nummer The Moment van Remme. Dit nummer is momenteel een grote hit.
BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Remme in Paradiso
Tickets Remme
KIES TICKET
do 21 okt
Remme
Paradiso, Amsterdam
€ 10,50
zo 24 okt
Remme
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 12,55
Corona publiek news

POPPODIA EN FESTIVALS ROEPEN IN REACTIE OP NIEUWE...De Vereniging van Evenementenmakers (VVEM) en Vereniging Nederlandse Poppodia...

AFAS Live

DRIE CONCERTEN VOOR JAMES TAYLOR IN NEDERLAND EN BELGIË In 2022 houdt de legendarische Amerikaanse singer-songwriter James Taylor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.