concert: Melle in Gebr. De Nobel op DONDERDAG 08 JUNI 2023

  • Melle
    Leah Rye - 02/09 - Patronaat
    © Irwan Notosoetarso
  • Melle
    Leah Rye - 02/09 - Patronaat
    © Irwan Notosoetarso

Podiuminfo foto's van Melle in Gebr. De Nobel

DO.
08 JUN
MELLE Kleine zaal, 19:00 uur Gebr. De Nobel, Leiden
2023
Hoofdprogramma Melle
Voorprogramma Jacob Drescher
Toegang Regular: €10,-
Last minute: €12,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 08 juni 2023.
Dat is 320 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Singer-songwriter en multi-instrumentalist Melle vangt de magie van muziek met eerlijke, organische liedjes. Vol passie zingt hij persoonlijke teksten over liefde en verlies. Dit alles op bijzondere melodieën die in je hoofd blijven hangen.

Melles muziek kun je omschrijven als indie-pop of indie-folk. Zijn repertoire varieert van intieme, akoestische ballads tot energieke popsongs, geïnspireerd op o.a. Phoebe Bridgers en Coldplay. Melle gelooft dat echte, analoge instrumenten veel meer karakter aan een nummer geven dan digitale geluiden. Hij heeft dan ook een enorme verzameling ongebruikelijke instrumenten die allen terug te vinden zijn in zijn muziek. Deze analoge werkwijze is ook terug te zien in zijn foto's en video's. Zijn grootste passie naast muziek is namelijk werken met ouderwetse, vintage camera's.

Foto's van Melle, Jacob Drescher

Foto Melle te Melle - 08/06 - Gebr. de Nobel Foto Melle te Melle - 08/06 - Gebr. de Nobel Foto Melle te Melle - 08/06 - Gebr. de Nobel Foto Melle te Popronde Alkmaar 2021 Foto Melle te Popronde Alkmaar 2021 Foto Melle te Leah Rye - 02/09 - Patronaat
 
Bekijk alle 16 foto's van Melle
Bekijk alle 2 foto's van Jacob Drescher

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws