Finalisten Amsterdamse Popprijs 2023 bekend

Jacob Drescher
Finalisten Amsterdamse Popprijs 2023 bekend
Door KayleeV op 30 oktober 2023 - 10:50 Amsterdam staat klaar om zijn muzikale talenten te verwelkomen tijdens de Amsterdamse Popprijs 2023. Deze bandcompetitie biedt lokale acts de kans om zich te presenteren aan publiek, media en de muziekindustrie, en om op enkele van de meest gerenommeerde podia in de stad op te treden. Het evenement omvat vijf voorrondes, twee halve finales en de grote finale, die dit jaar plaatsvinden in de Melkweg op 18 november.

Dit jaar belooft de Amsterdamse Popprijs 2023 een spannende strijd te worden met een diverse line-up. De finalisten die zich hebben gekwalificeerd voor de finale in Melkweg zijn Jacob Drescher (foto), THAMES, Yan Lale, Subterranean Street Society, SANN!E en Johnny & The Spacemachine.

Artiesten krijgen de gelegenheid om 20 minuten lang hun talent te tonen. De jury zal de deelnemers beoordelen op originaliteit, creativiteit, technische vaardigheid en podiumpresentatie. De Amsterdamse Popprijs heeft zich in de loop der jaren bewezen als een kweekvijver voor opkomend talent. Winnaars uit het verleden, zijn Cloud Cafe, Ben Forte en WIES.

De kaartverkoop voor dit evenement is reeds begonnen, met tickets die verkrijgbaar zijn voor € 11,00. Koop hier je ticket voor de finale van de Amsterdamse Popprijs 2023.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



The Indien

THE INDIEN MET DEBUUTALBUM OP TOUR The Indien heeft onlangs een tour aangekondigd. Na de release van...

ziggoDomelogo

THE TESKEY BROTHERS NAAR ZIGGO DOME IN AUGUSTUS Op zaterdag 31 augustus 2024 zullen de soulvolle rockartiesten, The Teskey...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.