concert: The Grand East in Merleyn op ZATERDAG 21 OKTOBER 2023

  • The Grand East
    Oranjepop 2016
    © Tineke Klamer
  • The Grand East
    Oranjepop 2016
    © Tineke Klamer
ZA.
21 OKT
THE GRAND EAST 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2023
Hoofdprogramma The Grand East

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 21 oktober 2023.
Dat is 159 dagen geleden.

Concert uitverkocht
The Grand East in Merleyn is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
za 21 okt
The Grand East
Merleyn, Nijmegen
€ 14,50

EXTRA INFORMATIE

Ze komen uit het oosten van het land en ze heten The Grand East. De bandleden zijn wars van commercie, pretenties en muziekopleidingen maar toch maken ze muziek, brengen ze platen uit en spelen ze live.

De basis is rockmuziek maar allerhande stijlen als psychedelica, roots, soul zijn nooit ver weg. Gebroederlijk staan ze naast elkaar op het podium. Aangevoerd door een frontman met de bezieling van een swingende predikant.

Live doen ze er altijd nog een schepje bovenop als het kan. Maar ze kunnen ook terug schakelen als het moet. Soms strak rechtdoor soms uit de bocht. Soms over de snelweg soms de toeristische route. Hun nieuwe single ’Sexclub’ is de voorloper van het album welke dit najaar zal verschijnen via V2. De single ’Sexclub’ werd inmiddels door YouTube geboycot maar geen nood: het is nog steeds te beluisteren. The Grand East ontwikkelt zich muzikaal verder en klinkt nu nog dikker en smeuïger dan voorheen.

Foto's van The Grand East

Foto The Grand East te Heartland Festival 2018 Foto The Grand East te The Grand East - 22/11 - EKKO Foto The Grand East te Oranjepop 2016 Foto The Grand East te Dauwpop 2017 Foto The Grand East te Paaspop Schijndel 2017 - Zondag Foto The Grand East te Tuckerville 2019
 
Bekijk alle 198 foto's van The Grand East

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws