Burgerweeshuis viert 40-jarig bestaan met feestelijk programma

review: Mambo Kurt - 7/2 - Burgerweeshuis Mambo Kurt
Burgerweeshuis viert 40-jarig bestaan met feestelijk programma
Door KayleeV op 18 januari 2024 - 12:56 Het Burgerweeshuis, het poppodium in Deventer, viert dit jaar haar 40-jarige jubileum met een reeks bijzondere evenementen. De festiviteiten starten op zondag 10 maart met een openbare opening vol muziek en verhalen.

De avond begint met DJ Dikke Thomas, gevolgd door optredens van The Grand East, Mambo Kurt en de Plato DJ-Crew. Het publiek kan zich ook verheugen op diverse verrassingen door de avond heen.

Het jubileumjaar wordt groots aangepakt: in mei staat het teken van "40 JAAR CLUB" met nationale en internationale artiesten. Er zijn speciale edities gepland van onder meer Nachtparlement, Mold, Nachttuin, Free Vediland en Forms.

In juni vinden de traditionele tuinconcerten plaats in de binnentuin van het Burgerweeshuis. Bevestigde namen zoals Eliades Ochoa, Raymond van het Groenewoud en K’s Choice beloven een onvergetelijke reeks concerten.

Op 24 oktober ligt de focus op talentontwikkeling, een essentieel onderdeel van het Burgerweeshuis. Deze avond staat in het teken van zowel nieuwe als gevestigde talenten.

Gratis tickets voor de opening op 10 maart zijn beschikbaar vanaf 23 januari om 10:00 uur. Reserveer hier je gratis ticket voor de opening van de 40-jarige viering op 10 maart.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



André Rieu

ANDRÉ RIEU GEEFT OOK IN 2025 ZIJN... André Rieu , de 'Koning van de Wals' , betovert opnieuw fans in zowel de...

Steel Panther - TivoliVredenburg news

STEEL PANTHER NAAR GRONINGEN EN LUXEMBURG IN JUNI De Amerikaanse glam metalband Steel Panther, bekend om hun humoristische en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.