slowthai in september naar Paradiso en Ancienne Belgique met UGLY WORLD TOUR

Slowthai
slowthai in september naar Paradiso en Ancienne Belgique met UGLY WORLD TOUR
Door tessamaria op 24 februari 2023 - 11:33 slowthai heeft aangekondigd om in september 2023 verschillende shows in europa te geven. Op donderdag 28 september treedt het Britse hiphop fenomeen op in Paradiso. Twee dagen later, op zaterdag 30 september geeft hij een optreden in Ancienne Belgique, Brussel.

In maart brengt slowthai zijn nieuwe album 'UGLY' uit. Op dit album laat hij een kant van hem horen die mensen nog niet eerder hebben gehoord. Dit album gaat helemaal over zichzelf en hoe hij zich voelt en wilt zijn. De zanger heeft in zijn carrière al samengewerkt met een reeks grote namen in de muziekwereld namelijk onder andere Gorillaz, Tyler The Creator en Disclosure. Op zijn tweede album 'Tyron' voegde hij nog meer namen toe aan deze lijst van samenwerkingen. James Blake, Mount Kimbie en A$AP Rocky hadden features op het in 2021 uitgebrachte album.

Tickets om slowthai in Amsterdam of Brussel te zien gaan op vrijdag 3 maart om 10:00 uur in de verkoop. Koop hier je tickets voor slowthai in Paradiso op 28 september. Je kan hier terecht voor tickets voor slowthai in Ancienne Belgique op 30 september. Voor de show in Amsterdam ben je €23,- kwijt aan een ticket. Dit is exclusief het €4,- lidmaatschap die je nodig hebt om de zaal binnen te komen. Voor slowthai in Brussel betaal je € 28,- voor een ticket.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



carre

LAYERS OF THE EARTH MET MAARTEN VOS & MAOTIK FT....Layers of The Earth van Maarten Vos en Moatik ft. Joep Beving komt naar Carré...

Ziggo news

OOK NOG VIERDE ZIGGO DOME CONCERT VOOR SUZAN & FREEK Het kan niet op voor het Nederlandse popduo Suzan & Freek. Van filmpjes...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.