concert: Ben Howard in Koninklijk Theater Carré op DINSDAG 20 JUNI 2023

  • Ben Howard
    Pinkpop 2012 - Zaterdag
    © Erik Knevelbaard
  • Ben Howard
    Ben Howard - 15/4 - Tivoli
DI.
20 JUN
BEN HOWARD 20:00 uur Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
2023
Hoofdprogramma Ben Howard

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 20 juni 2023.
Dat is 304 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Ben Howard in Koninklijk Theater Carré
DEZE Ben Howard TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
di 20 jun
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
€ 31,90

EXTRA INFORMATIE

Op maandag 19 en dinsdag 20 juni 2023 geeft de Britse muzikant Ben Howard twee concerten in Carré.

Sinds de release van zijn debuut album 'Every Kingdom' (2011) is er veel veranderd voor de Britse muzikant Ben Howard. Het album behaalde driemaal de platina status, maar in plaats van een herhaling van zetten koos Ben op zijn opvolgende albums voor een ander geluid. Muzikaal opereert Ben nu in zijn eigen muzikale universum, zijn bekwaamheid met de akoestische gitaar vult hij net zo moeiteloos aan met elektronische invloeden die op zijn laatste 4 albums sluimeren op de achtergrond of juist naar de voorgrond treden.

Zijn recente album 'Collections From The Whiteout' (2021) debuteerde op #1 in de album lijsten van het Verenigd Koninkrijk. Howard staat aan de vooravond van zijn vijfde album en hij is klaar om een deel van zijn nieuwe materiaal al live aan zijn fans te laten horen.

Ben wordt door de pers gelauwerd als een aangrijpende live artiest. Samen met zijn uitgebreide band biedt hij keer op keer een betoverende, intense en krachtige liveshow. Vanwege zijn teruggetrokken bestaan zijn live shows van Howard een zeldzame en niet te missen ervaring.

Foto's van Ben Howard

Foto Ben Howard te Ben Howard - 18/12 - HMH Foto Ben Howard te De Wereld Draait Buiten 2013 Foto Ben Howard te Ben Howard - 18/11 - TivoliVredenburg Foto Ben Howard te Ben Howard - 19/06 - Koninklijk Theater Carré Foto Ben Howard te Down The Rabbit Hole 2023 - Zondag Foto Ben Howard te Ben Howard - 15/4 - Tivoli
 
Bekijk alle 99 foto's van Ben Howard

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden