concert: Natalie Merchant in Koninklijk Theater Carré op MAANDAG 13 NOVEMBER 2023

MA.
13 NOV
NATALIE MERCHANT 20:00 uur Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
2023
Hoofdprogramma Natalie Merchant

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op maandag 13 november 2023.
Dat is 164 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Natalie Merchant in Koninklijk Theater Carré
DEZE Natalie Merchant TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
ma 13 nov
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
€ 42,90

EXTRA INFORMATIE

De Amerikaanse zangeres Natalie Merchant komt met haar Keep Your Courage Tour naar Carré in Amsterdam.

De naam Natalie Merchant wordt vaak in een adem genoemd met de folk-rockband 10.000 Maniacs, maar de frontvrouw genoot midden jaren '90 nog meer succes als soloartieste. Haar literaire, maatschappelijk bewuste liedjes maakten haar tot een van de belangrijkste vrouwen in de Amerikaanse popmuziek.

In 1995 kwam haar eerste solo-album genaamd Tigerlily uit. Van het album, geroemd om Natalie's prachtige zang en pianospel, werden wereldwijd meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht. Tigerlily bracht drie top-40 hits voort: Carnival, Wonder en Jealousy.

Vorige maand is de nieuwste single van Natalie Merchant "Come On, Aphrodite" (feat. Abena Koomson-Davis) uitgekomen. Het nummer zal ook te horen zijn op haar album Keep Your Courage dat 14 april a.s. wordt verwacht. Het album is haar negende solo-studioalbum en het eerste album met nieuw materiaal sinds het album "Natalie Merchant" uit 2014.

Natalie Merchant Koninklijk Theater Carré verslag

Persoonlijk ontdekte ik de muziek van Nathalie Merchant op grote hoogte. Op de top van de Sydney Tower om het uitzicht over de Australische stad te bewonderen, werd ik afgeleid door een prachtig liedje op de achtergrond. Het bleek Carnival te zijn van Natalie Merchant, dat ik later nog grijs draaide en de videoclip....

Naar het complete Natalie Merchant in Koninklijk Theater Carré verslag

Gerelateerd nieuws