Natalie Merchant met tournee naar Amsterdam en Brussel

Natalie Merchant By Shervin Lainez
Natalie Merchant met tournee naar Amsterdam en Brussel
Door tessamaria op 17 maart 2023 - 11:01 Natalie Merchant zal in november shows geven in Amsterdam en Brussel. De Amerikaanse zangeres zal op maandag 13 november te zien zijn in Koninklijk Theater Carré en een dag later treed ze op in Koninklijk Circus Brussel.

Natalie zat vanaf 1981 in de rockgroep 10.000 Maniacs. Na in die tien jaar samen zeven studioalbums uit brengen, verliet ze de band en ging solo verder. De zangeres heeft inmiddels al 9 soloalbums op haar naam staan en heeft samengewerkt met namen zoals R.E.M., Peter Gabriel, Emmylou Harris, Tom Waits, Tracy Chapman en Neil Young. Op 14 april zal haar volgende album 'Keep Your Courage' uitkomen.

De kaartverkoop voor de show in Carré gaat op vrijdag 24 maart om 10:00 uur van start. Koop hier je kaarten voor Natalie Merchant in Amsterdam. Aan een ticket ben je €42,90 kwijt.

De kaartverkoop voor de show in Koninklijk Circus begint ook op vrijdag 24 maart maar dan om 11:00 uur. Je kan hier terecht voor kaarten om Natalie Merchant in Brussel te zien. Voor deze show ben je tussen de €39,24 en €47,96 kwijt aan een ticket.



Foto door: Shervin Lainez


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Kraak & Smaak

KRAAK & SMAAK NAAR EFFENAAR, PAARD, DOORNROOSJE EN...Het Nederlandse dj-/producerstrio Kraak & Smaak viert dit jaar hun...

Hozier

HOZIER IN JULI MET UNREAL UNEARTH TOUR NAAR AFAS LIVE De Ierse singer-songwriter Hozier zal op woensdag 19 juli het podium van de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.