concert: Weval in Botanique op WOENSDAG 22 MAART 2023

  • Weval
    Grasnapolsky 2014
    © Arend Jan Hermsen
  • Weval
    Grasnapolsky 2014
    © Arend Jan Hermsen
WO.
22 MRT
WEVAL Rotonde, 20:00 uur Botanique, Brussel
2023
Hoofdprogramma Weval
Voorprogramma Obsimo

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 22 maart 2023.
Dat is 399 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Het Nederlandse producersduo Weval maakt het soort elektronica dat niet mis zou staan op een solo-release van Thom Yorke. Nieuwste single ‘Forever’ deint heen en weer op warme synths en een zachte beat, met smooth vocals die het nummer nog dat tikkeltje gelaagder maken. Een verrassing mag het eigenlijk niet zijn, want Harm Coolen en Merijn Scholte Albers hebben ondertussen al een serieuze reputatie qua songwriting en productie.

Hun eerste twee albums werden gereleased door het Kompakt-label, en werden lovend onthaald door publicaties als Pitchfork en The Line of Best Fit.

Live is Weval al geëvolueerd tot een vijfkoppige band, die de elektronische muziek op onnavolgbare manier tot leven brengt. Dat ondervonden al legendarische festivals als Primavera Sound, Sonar Festival Istanbul, Lowlands en Best Kept Secret, en nu opnieuw in de Botanique voor een intieme show in de Rotonde!

Foto's van Weval, Obsimo

Foto Weval te Grasnapolsky 2014 Foto Weval te Best Kept Secret 2017 - Vrijdag Foto Weval te PITCH 2016 - Zaterdag Foto Weval te Motel Mozaique 2015 Foto Weval te Amsterdam Woods Festival 2015 - vrijdag Foto Weval te Iceland Airwaves 2015
 
Bekijk alle 33 foto's van Weval

Gerelateerd nieuws