Ook Melkweg maakt Amsterdam Dance Event programmering bekend met o.a. Wval, Mauskovic Dance Band en Artis

ADE (festivalinfofoto - Linde Dorenbos)
Ook Melkweg maakt Amsterdam Dance Event programmering bekend met o.a. Wval, Mauskovic...
Door RobZ op 18 september 2020 - 15:00 Afgelopen week maakte Paradiso bekend welke ADE Specials het organiseert. In het kader van deze ADE Specials presenteert Amsterdam Dance Event van 21 tot en met 25 oktober 2020 in een selectie van Amsterdamse podia en locaties een aantal coronaproof concerten en projecten. In het verlengde daarvan wordt een virtueel programma met diverse digitale content opgezet, waar onder andere artist talks, studiotours, masterclasses, dj-sets en een filmprogramma deel van uitmaken. Op deze manier geeft het festival een nieuwe vorm aan de best mogelijke ADE-ervaring, terwijl de veiligheid en gezondheid van bezoekers wordt gewaarborgd.

Vandaag wordt bekend dat ook de Melkweg een aantal ADE Specials concerten het menu heeft. Zo komen Weval, Tinlicker en Mauskovic Dance Band naar het Amsterdamse Poppodium. Het ADE programma in de Melkweg ziet er zo uit:

21-10-2020 - Weval (duo) - Melkweg, Amsterdam (tickets)
21-10-2020 - Tinlicker - Melkweg, Amsterdam (tickets)

22-10-2020 - The Mauskovic Dance Band - Melkweg, Amsterdam (tickets)

24-10-2020 - Encore - Melkweg, Amsterdam (tickets)

25-10-2020 - Artis (live A/v) - Melkweg, Amsterdam (tickets)

De kaarverkoop voor al deze ADE Specials is begonnen via bovenstaande ticketlinks. Tickets kosten je tussen de 17,25 en 28,75 euro. Vanwege de genomen corona-maatregelen is de capaciteit natuurlijk zeer beperkt. Bij interesse is lang wachten dus niet aan te raden.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefIndien

NAJAARSTOUR BRENGT THE INDIEN NAAR O.A. PARADISO,...De Haagse band The Indien gaat dit najaar op clubtour. Deze hele tour...

Fresku

FRESKU MET NIEUWE LP CORONAPROOF NAAR DOORNROOSJE,... De Nederlandse rapper Fresku heeft door het coronavirus zijn tour naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.