concert: Patrick Watson in Het Depot op WOENSDAG 27 SEPTEMBER 2023

  • Patrick Watson
    Motel Mozaique 2012
    © Gertjan van der Loo
  • Patrick Watson
    Motel Mozaique 2012
    © Gertjan van der Loo
WO.
27 SEP
PATRICK WATSON 20:00 uur Het Depot, Leuven
2023
Hoofdprogramma Patrick Watson

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 27 september 2023.
Dat is 211 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Er was eens een jongen genaamd Patrick Watson die werd geboren op een militaire basis in de Mojave woestijn. En de rest is geschiedenis. Samen met zijn band (met dezelfde naam Patrick Watson) maken ze folky indie, experimentele synthesizers, filmische melodiëen en dit alles met een niet te ontbreken vleug melancholie.

Patrick houdt ervan om mensen aan zich te binden. Hij ontmoette zijn eerste gitarist Simon Angell toen hij gitaar speelde in de kleine straten van Hudson. In zijn eerste jazzklas op de universiteit liep hij naar binnen en Robbie Kuster en Mishka Stein zaten daar allebei. Het was alsof ze allemaal op elkaar zaten te wachten. Ze zouden de volgende twintig jaar samen spelen.

Als singer-songwriter, filmcomponist en pianist werd hij bekend door zijn elegante, decennium-oude nummer 'Je Te Lasserai des Mots'. In 2022 bracht hij het album 'Better in the Shade' uit, een instant parel. Hoe die live klinkt? Ontdek het - uiteraard - bij ons.

Foto's van Patrick Watson

Foto Patrick Watson te Motel Mozaique 2012 Foto Patrick Watson te Patrick Watson - 29/11 - Paradiso Foto Patrick Watson te Patrick Watson - 09/03 - TivoliVredenburg Foto Patrick Watson te Cross-linx 2013 Foto Patrick Watson te Motel Mozaique 2012 Foto Patrick Watson te Patrick Watson - 29/11 - Paradiso
 
Bekijk alle 48 foto's van Patrick Watson

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws