concert: Big Thief in De Roma op DINSDAG 18 APRIL 2023

  • Big Thief
    Big Thief - 23/01 - Paradiso
    © Irwan Notosoetarso
  • Big Thief
    Big Thief - 23/01 - Paradiso
    © Irwan Notosoetarso
DI.
18 APR
BIG THIEF 20:00 uur De Roma, Antwerpen
2023
Hoofdprogramma Big Thief

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 18 april 2023.
Dat is 346 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Big Thief in De Roma
DEZE Big Thief TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
di 18 apr
De Roma, Antwerpen
€ 28,00 - 30,00

EXTRA INFORMATIE

Wie van eindejaarlijstjes houdt kan het niet ontgaan zijn dat Big Thief een band is waar je niet omheen kunt. Platen als ‘U.F.O.F’ en ‘Two Hands’ van de indieband uit Brooklyn, New York weten flink te raken en zijn ook wat ons betreft klassiekers in wording. Het verhaal van frontvrouw Adrianne Lenker gaan we niet nogmaals uitgebreid oprakelen, maar er helemaal omheen kun je ook niet, al is dat alleen al doordat haar traumatische kindertijd een flinke inspiratiebron voor haar teksten blijkt; Lenker groeide op in een sekte en werd als kind gedwongen muziek te maken, waarbij haar vader een popster van probeerde te maken.

Dat wist ze uiteindelijk te voorkomen en is dan ook niet gelukt, maar ondertussen imponeert ze met haar vierkoppige band wel een steeds groter groeiend publiek dankzij zinderende liedjes met intieme verhalen op zorgvuldig gecomponeerde folkrock.

Foto's van Big Thief

Foto Big Thief te Motel Mozaïque 2023 Foto Big Thief te Best Kept Secret 2019 - zondag 2 juni Foto Big Thief te Motel Mozaïque 2023 Foto Big Thief te Motel Mozaïque 2023 Foto Big Thief te Motel Mozaïque 2023 Foto Big Thief te London Calling #2 2017 - Zaterdag
 
Bekijk alle 33 foto's van Big Thief

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest