Nieuwe tournee Big Thief langs Motel Mozaique, Oosterpoort en Roma

Big Thief
Nieuwe tournee Big Thief langs Motel Mozaique, Oosterpoort en Roma
Door RobZ op 13 september 2022 - 16:19 Big Thief is zo’n band die je na een paar nummers voor altijd in je hart sluit. Met hun bloedmooie indiefolk, uitgekleed tot op het bot, bouwden frontvrouw Adrianne Lenker en haar bandleden in geen tijd een trouwe schare fans op. Met elk nieuw album en elke nieuwe live-performance wint Big Thief een nieuwe lading zieltjes. Albums U.F.O.F. én Two Hands behoorden zonder meer tot dé twee beste platen uit 2019 en met Dragon New Warm Mountain I Believe In You voegde het viertal uit New York daar een nieuw pareltje aan toe.

In april komt Big Thief weer naar de UK en Europa. Nederland en België worden gelukkig niet overgeslagen. Op 15 april speelt Big Thief op het Motel Mozaique festival in Rotterdam. Het is hiermee de eerste bevestiging voor het festival. Op 16 april geef Big Thief een concert in de grote zaal van de Oosterpoort in Groningen. Twee dagen later, op 18 april is Big Thief ook nog te zien in de Roma, Antwerpen.

De kaartverkoop voor de concerten in de Oosterpoort en de Roma gaat vrijdag 16 september van start. Je bent ongeveer 30 euro per ticket kwijt. Drie-dagen kaarten voor Motel Mozaique zijn al in de verkoop. Voor 75 euro heb je drie dagen festival in Rotterdam. Met een concert van Big Thief, dus.

Hier koop je tickets voor Big Thief in de Oosterpoort. Hier kan je terecht voor het concert in de Roma.

Wil je een email ontvangen op het moment dat de kaartverkoop begint? Stel dan hier een reminder in voor de shows in Groningen en/of Antwerpen.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Big Thief in De Oosterpoort
Tickets Big Thief
KIES TICKET
zo 16 apr
Big Thief
De Oosterpoort, Groningen
€ 29,70
di 18 apr
Big Thief
De Roma, Antwerpen
€ 28,00 - 30,00
Steve Harley - by Martin Bone

STEVE HARLEY & COCKNEY REBEL VIEREN 50-JARIG...De muziekformatie Steve Harley & Cockney Rebel bestaan alweer 50 jaar...

Botanique news

WEYES BLOOD IN FEBRUARI NAAR BOTANIQUE EN PARADISO Singer-songwriter Weyes Blood komt op 5 februari 2023 naar de Botanique...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.