Tour Big Thief uitgesteld naar juni, concert Oosterpoort afgelast

Big Thief
Tour Big Thief uitgesteld naar juni, concert Oosterpoort afgelast
Door melissavkoldam op 19 januari 2022 - 12:10 Big Thief zou in februari door Europa gaan touren, maar door corona zijn ze genoodzaakt hun tour te verplaatsen en een aantal shows te annuleren.

Op 19 februari zouden ze optreden in het Koninklijk Circus, op 21 februari in TivoliVredenburg en op 22 februari in de Oosterpoort. Laatste. Deze laatste show is geannuleerd en wordt ook niet vervangen.

De vervangende datum voor TivoliVredenburg is 27 juni en voor Koninklijk Circus 28 juni. TivoliVredenburg is uitverkocht. Kaarten voor Koninklijk Circus zijn nog wel te koop.

Big Thief, de Amerikaanse formatie rond zangeres/gitarist Adrianne Lenker en gitarist Buck Meek, smelt honingzoete zang en gruizige gitaar samen tot het soort schoonheid dat omlijnd is met een ongepolijst randje. In de zinderende, melodieuze indierock met uitstapjes naar psychedelische folkrock worden intieme verhalen verteld, waarbij persoonlijke en donkere teksten niet geschuwd worden. Met het indrukwekkende debuutalbum Masterpiece en de opvolger Capacity maakte indierockband Big Thief in korte tijd al twee prachtige platen, en in 2019 verraste de band met maar liefst twee even zo indrukwekkende albums in één jaar.
Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Big Thief in TivoliVredenburg
Tickets Big Thief
KIES TICKET
ma 27 jun
Big Thief
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 31,50
di 28 jun
Big Thief
Koninklijk Circus, Brussel
€ 29,43
Merol

WEGENS SUCCES EXTRA SHOW VAN MEROL IN TIVOLIVREDENBURGDe show van MEROL in TivoliVredenburg van vrijdag 13 mei was in no-time...

Sanne Wallis de Vries

PROTESTACTIE 'KAPSALON THEATER' ONDER VUUR: O.A.... Vandaag zou de metamorfose plaatsvinden van een groot deel van de theaters in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.