concert: NH Café: St. Solaire x Banner. in Neushoorn op VRIJDAG 09 DECEMBER 2022

  • St. Solaire
    Popronde Leiden 2016
    © Arend Jan Hermsen
VR.
09 DEC
NH CAFÉ: ST. SOLAIRE X BANNER. Café, 21:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2022
Hoofdprogramma Banner. St. Solaire
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets NH Café: St. Solaire x Banner. in Neushoorn
Tickets NH Café: St. Solaire x Banner.:
Weet waar je koopt!
vr 09 dec
Neushoorn, Leeuwarden
€ 5,00

EXTRA INFORMATIE

St. Solaire
Het elegante, betoverende geluid van St. Solaire bestaat uit een karakteristieke smeltkroes van warme klanken en subtiele muzikale kleuring. Het muzikaal palet, vol rijke harmonieën en gebalanceerde percussieve lagen, heeft zich gevormd rondom de breekbare vocalen van Geert van Emden, zoals is te horen op de geprezen singles ‘Running’ en ‘Morning Sun’.

Banner.
Grote, organische songs verweven met creative fingerpicking. Songwriter Banner. heeft in twee jaar tijd een onmiskenbare handtekening voor zichzelf gecreëerd. De dromerige indie-folk, die tot dusver op twee EP’s gevangen werd, leverde al ruim een miljoen streams op.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Neushoorn in Leeuwarden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Neushoorn in Leeuwarden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat NH Café: St. Solaire x Banner. in Neushoorn plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Banner., St. Solaire

Foto Banner. te Popronde Rotterdam 2017 Foto Banner. te Popronde Rotterdam 2017 Foto Banner. te Popronde Rotterdam 2017 Foto St. Solaire te Once Upon A Time In The West 2016 Foto St. Solaire te Once Upon A Time In The West 2016 Foto St. Solaire te Popronde Leiden 2016
 
Bekijk alle 3 foto's van Banner.
Bekijk alle 8 foto's van St. Solaire