concert: Parov Stelar in TivoliVredenburg op DINSDAG 13 DECEMBER 2022

  • Parov Stelar
    Sziget 2016 - Donderdag
    © Lotte Schrander
  • Parov Stelar
    Sziget 2016 - Donderdag
    © Lotte Schrander
DI.
13 DEC
PAROV STELAR Ronda, 19:45 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2022
Hoofdprogramma Parov Stelar
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Parov Stelar in TivoliVredenburg
Tickets Parov Stelar:
di 13 dec
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 47,50

EXTRA INFORMATIE

De Oostenrijkse producer/dj Parov Stelar is een van de pioniers van de electroswing, de uiterst dansbare kruisbestuiving van stokoude swing met moderne electro. Sinds zijn doorbraakalbum Rough Cuts (2004) stond hij al op vele grote festivals en heeft hij zich ontwikkeld tot een veelzijdige producer. Aan inspiratie geen gebrek – zo bracht Stelar in 2019 en 2020 maar liefst drie albums uit, de Voodoo Sonic-trilogie. Check ook zijn nieuwe track Keine Melodien...1,2,3,4,5, een knallende bewerking van de klassieker uit de 00’s van Jeans Team. Live neemt Parov Stelar een complete band (incl. blazers) mee!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Parov Stelar in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Parov Stelar

Foto Parov Stelar te Parov Stelar - 11/12 - AFAS Live Foto Parov Stelar te Rock Werchter 2018 - Zondag Foto Parov Stelar te Parov Stelar - 11/12 - AFAS Live Foto Parov Stelar te Indian Summer Festival 2014 Foto Parov Stelar te Parov Stelar - 11/12 - AFAS Live Foto Parov Stelar te Parov Stelar - 11/12 - AFAS Live
 
Bekijk alle 30 foto's van Parov Stelar

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws