Parov Stelar in februari naar de Afas Live

review: Rock Werchter 2018 - Zondag
Parov Stelar in februari naar de Afas Live
Door RobZ op 01 oktober 2018 - 10:33 Na een succesvolle festivalzomer met shows op onder andere Sziget, Rock Werchter en Pinkpop krijgt de tour van Parov Stelar in 2019 een vervolg. Op 28 februari komt Parov Stelar naar de Afas Live in Amsterdam. Marcus Füreder komt natuurlijk niet alleen. Hij neemt zijn complete band die bestaat uit een koperblaassectie, gitarist, drummer en zangeres mee.

Zelf noemt Parov Stelar zijn muziek Electro Swing. Het is een mix van jazz, house en electro. Als geen ander weet Parov Stelar een onovertroffen dansbaar geluid neer te zetten. De kaartverkoop voor het concert start aanstaande vrijdag 5 oktober, om 10.00 uur. Een kaartje kost je 47,04 euro. Via deze link koop je tickets voor Parov Stelar in Afas Live.

We kunnen je een mailtje sturen als de kaartverkoop begint. Wil jij deze ontvangen? Hier stel je een ticketreminder in voor Parov Stelar in Amsterdam.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefRudimental

RUDIMENTAL KOMT LANGS IN TIVOLIVREDENBURG EN... Rudimental komt op woensdag 23 januari naar TivoliVredenburg te Utrecht....

Bastille

BASTILLE MET 'STILL AVOIDING TOMORROW' TOUR NAAR... Op zondag 10 maart staat Bastille in de Ziggo Dome te Amsterdam. Een dag...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.