concert: Joost [UITVERKOCHT] in Neushoorn op ZONDAG 23 OKTOBER 2022

  • Joost
    Joost - 26/01 - Bitterzoet
    © Eva Ruiten
  • Joost
    Joost - 29/03 - Rotown
    © Jasper Mol
ZO.
23 OKT
JOOST [UITVERKOCHT] Grote Zaal, 20:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2022
Hoofdprogramma Joost
Concert uitverkocht
Joost [UITVERKOCHT] in Neushoorn is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
zo 23 okt
Joost
Neushoorn, Leeuwarden
€ 21,83

EXTRA INFORMATIE

Joost Klein uit het mooie Friesland heeft zich de afgelopen jaar ontpopt tot een waar podiumbeest. Er zijn weinig festivals in de Benelux die Joost nog niet heeft weten te slopen. Dit jaar bewees hij dit met nieuwe muziek tijdens zijn grootste Nederlandse show tot nu toe op Pinkpop. Overal waar Joost komt, is er een feestje. En waar in Friesland kan dit beter gevierd worden dan in Neushoorn.

Deze 24-jarige Digital Artist brengt je de classics van toen met de energie van de toekomst. Je kunt hem kennen van zijn hits ‘Scandinavian Boy’ en ‘Ome Robert’. Ook zijn nieuwe hit ‘Wachtmuziek’ kun je niet meer ontlopen. Een beetje rap en pop en gooi er een gezonde dosis humor bij. Dat is wat er in zijn muziek naar voren komt. Een beetje alternatief maar toch toegankelijk. Joost breekt de tent af!

Ben jij klaar om te zweten? Iedereen is welkom, alle leeftijden!

Zaal: Grote Zaal | Type: Staconcert | Garderobe gratis

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Neushoorn in Leeuwarden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Neushoorn in Leeuwarden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Joost [UITVERKOCHT] in Neushoorn plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Joost

Foto Joost te Sniester Festival 2019 Foto Joost te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Joost te Joost - 03/03 - Paradiso Foto Joost te Yung Gravy - 17/11 - Melkweg Foto Joost te Joost - 26/01 - Bitterzoet Foto Joost te Joost - 26/04 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 73 foto's van Joost

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws