concert: Iris Hond - Dichtbij Theatertour in Chassé Theater op ZONDAG 18 SEPTEMBER 2022

  • Iris Hond
    Iris Hond - 18/10 - Paard
    © Rinse Fokkema
  • Iris Hond
    Iris Hond - 18/10 - Paard
    © Rinse Fokkema
ZO.
18 SEP
IRIS HOND - DICHTBIJ THEATERTOUR Chassé Theater, Breda
2022
Hoofdprogramma Iris Hond

EXTRA INFORMATIE

‘Dichtbij’ is de titel van de concerttour waarmee Iris Hond in de zomer en het najaar van 2022 wederom een aantal toonaangevende concertzalen zal aandoen. In Dichtbij speelt Iris de muziek die het dichtst bij haar staat. Naast haar favoriete stukken van onder meer Ludovico Einaudi en Frédéric Chopin speelt ze haar eigen, veelal door het werk van deze componisten geïnspireerde composities. Om de muziek een extra dimensie te geven neemt Iris een speciaal door haar samengesteld ensemble van topmusici mee.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Chassé Theater in Breda. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Chassé Theater in Breda? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Iris Hond - Dichtbij Theatertour in Chassé Theater plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Iris Hond

Foto Iris Hond te Iris Hond - 06/08 - Het Concertgebouw Foto Iris Hond te Iris Hond - 18/10 - Paard Foto Iris Hond te Iris Hond - 06/08 - Het Concertgebouw Foto Iris Hond te Iris Hond - 06/08 - Het Concertgebouw Foto Iris Hond te Iris Hond - 06/08 - Het Concertgebouw Foto Iris Hond te Iris Hond - 18/10 - Paard
 
Bekijk alle 30 foto's van Iris Hond

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws