Muziekgebouw Eindhoven organiseert Benefietconcert voor Oekraïne met o.a. Iris Hond en Trijntje Oosterhuis

trijntje oosterhuizen
Muziekgebouw Eindhoven organiseert Benefietconcert voor Oekraïne met o.a. Iris Hond en...
Door chloetzintzoglou op 18 maart 2022 - 16:53 Op zaterdag 26 maart zal er in Muziekgebouw Eindhoven een Benefietconcert voor Oekraïne plaatsvinden. De avond wordt geopend met een welkomstwoord van burgemeester John Jorritsma. Mike Weerts zal deze avond de host zijn. Zij hebben hun medewerking toegezegd, omdat ook zij hun bijdrage willen leveren aan het ‘concert for peace in Muziekgebouw Eindhoven’.

De artiesten die optreden op het Benefietconcert voor Oekraïne zijn Iris Hond, Trijntje Oosterhuis, Theo Maassen, Kovacs en Eric Vloeimans.

De voorverkoop is begonnen. Koop hier tickets voor het Benefietconcert in Oekraïne. Tickets kosten 10 euro. Alle winst van het benefietconcert gaat naar Giro 555 van de Samenwerkende Hulporganisaties voor de inwoners van Oekraïne. Ook kan er nog een vrijwillige donatie worden gemaakt.Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefmachine gun kelly

NIEUWE TOURNEE MACHINE GUN KELLY LANGS BELGIË EN...Vandaag kondigt Machine Gun Kelly zijn internationale Mainstream Sellout Tour...

TivoliVredenburg

TWEEDE CONCERT ÓLAFUR ARNALDS IN TIVOLIVREDENBURG Net als het Koninklijk Circus , krijgt TivoliVredenburg een extra concert...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.