concert: Racoon in Groenhovenpark op DONDERDAG 07 JULI 2022

  • Racoon
    Racoon - 31/10 - Nieuwe Luxor Theater
    © Charles Batenburg
  • Racoon
    Pinkpop 2012 - Zondag
    © Erik Knevelbaard
DO.
07 JUL
RACOON 17:30 uur Groenhovenpark, Gouda
2022
Hoofdprogramma Racoon
Voorprogramma Irene Hin
MEAU
Toegang €35

EXTRA INFORMATIE

Racoon maakt eerlijke, goed in het gehoor liggende popliedjes met mooie zanglijnen en een hoofdrol voor de akoestische gitaar. De titel van hun nieuwe album is Spijt Is Iets Voor Later. Het is hun eerste Nederlandstalige album, hoewel de groep uit Zeeland natuurlijk al eerder, groot succes heeft met muziek in de eigen taal met de single Oceaan. Van recenter datum, uit de coronaperiode, zijn de singles Het Is Al Laat Toch, De Echte Vent en Hee Joh Jip. Ze staan allemaal op hun laatste album. Op 7 juli staan ze op het podium van Gouda Open Air.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Groenhovenpark in Gouda. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Groenhovenpark in Gouda? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Racoon in Groenhovenpark plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Racoon, Irene Hin, MEAU

Foto Racoon te Paaspop Schijndel 2012 Foto Racoon te Racoon - 03/09 - Openluchttheater Hertme Foto Racoon te Eurosonic Noorderslag 2013 Foto Racoon te Racoon - 22/4 - 013 Foto Racoon te Racoon - 2 september 2016 - Metropool Open Air Foto Racoon te Racoon - 2 september 2016 - Metropool Open Air
 
Bekijk alle 300 foto's van Racoon
Bekijk alle 26 foto's van MEAU

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws